15 Nov, 2008

Begroeting

Gisteren moest ik voor een dagopname in het ziekenhuis zijn maar helaas liep dat anders dan gepland. Ik was erg laat aan de beurt. Dat je nu iets ouder bent en al dingen snapt is wel heel prettig. Voordat je naar bed ging heeft papa nog even gebeld en hebben jij en ik nog even kunnen kletsen en welterusten gewenst. Vandaag kwam papa met jou om mij weer op te halen en je was helemaal hyper toen je mij zag. Achter elkaar zei je Mama, Uit (je zat nog in de buggy) en Knuffel. Ik heb je nog even op het bed gezet en je zat erg gek te doen. Je was echt blij om mij weer te zien. Super. Ik was blij dat ik jullie allebei weer kon knuffelen en weer mee kon naar huis. Waarom ik in het ziekenhuis was, zul je niet begrepen hebben, dat komt wel als je oud genoeg bent om het te kunnen begrijpen. Je voelt wel aan dat er iets is, je wilt meer bij me zijn, ook als je aan het spelen bent kom je steeds even bij me kijken. Ik ben blij met de vele knuffels van jullie allebei. ‘€™s Morgens hebben we naar de intocht van Sinterklaas gekeken en dit jaar zijn we je aan het vertellen wat het is samen met de bijbehorende gebaren. Ik geloof dat je het wel grappig vind. De pepernoten laat je nog even voor wat ze zijn, die hoef je niet. Je hebt me ook nog even verbaasd laten staan kijken. Op tafel stond een leeg schaaltje. Je pakte het schaaltje op en ging er mee vandoor op de loopauto. Je bracht het naar de keuken en zette het netjes op het aanrecht. Dat verdiende een dikke pluim. Traplopen, oké trap klauteren, kun je nu heel goed. Je kunt prima zelf naar boven komen en zodra je boven bent kruip je heel snel naar onze slaapkamer, vaste prik.

Comments are closed here.