Helaas is het momenteel geen mooi weer om te zwemmen, het regent regelmatig maar het is ook te fris om buiten te zwemmen, heel jammer want is het wel leuk. Gelukkig hebben we 2 dagen wel kunnen zwemmen en spelen in het water. Daarna lekker douchen of voor jou lekker badderen. Wat kun je daar van genieten! Wij zoeken een rustig moment uit, dan kun je lang in het bad blijven zitten.

Je gaat heel regelmatig naar activiteiten van het animatieteam het ‘Twinkelteam’ en je vergeet niet om je stempel na een activiteit op te halen. Aan het eind van de week kun je dan een Twinkeldiploma ophalen. Je hebt er al een opgehaald en je wilde zelfs met Aartje Twinkel op de foto en je liet trots jouw diploma zien. Ik vind het leuk om je zo te zien, je bent je bewust van het feit dat je voor het diploma hebt ‘gewerkt’ en dit is dan de beloning. Uiteraard ga je verder sparen en wil je volgende week weer een diploma ophalen.

Eergisteren hadden we te maken met een zomerstorm. Nou, het ging hier ook behoorlijk te keer, veel wind en regen, maar de tent heeft het goed gehouden. Soms waren er wat benauwde momenten, maar alles is nog steeds heel. Voor de zekerheid had ik de auto wel opgehaald, als het te heftig ging worden of de tent zou kapot gaan konden we in de auto gaan zitten. Gelukkig hoefde dat niet.

Dat het hard waait kan ook weer leuk zijn. Rennen op het veld en vliegtuigje spelen, je vliegt bijna vanzelf, hihi, het zal er gek uit hebben gezien dat we met z’n tweetjes aan het spelen waren, maar we hadden enorm veel lol en je schaterde het uit, ik wilde je even de spanning kwijt laten raken en dat lukte. In de tent hebben we spelletjes gespeeld en heb je met de iPad gespeeld.

Gisteren was er een nieuwe uitdaging. De dansactiviteit was net begonnen toen de mededeling kwam dat de camping een paar uur zonder water zou komen te zitten. Bij de buren was er een waterleidingbreuk en de hoofdleiding moest worden afgesloten. Iedereen kon nog snel gaan plassen en water halen zodat ze nog wat hadden voor de komende uren. Het water is er een paar uur af geweest maar wij hadden er weinig last van omdat we naar een verjaardag zijn geweest van 2 neefjes. Toen wij terug kwamen was er weer water uit de kraan beschikbaar.

Vandaag was er weer een bingo, jij had al aangegeven dat je weer een prijs ging winnen. Ik heb al vaak geprobeerd duidelijk te maken dat je niet altijd kunt winnen. Soms heb je geluk, vaak heb je pech. Je was er stellig in, je ging weer wat winnen. Goed we zullen zien. Laat je direct bij de eerste ronde al bingo hebben. Je zocht zandbakspeelgoed uit en was heel blij. Daarna ging de bingo verder. Er werden 3 rondes gespeeld en toen was het alweer ten einde. Heb je gewonnen, ben je verdrietig omdat je niet 2 keer bingo had gehad. Meisje toch….

Ik had je beloofd dat je vanavond patat zou krijgen, als we het niet op de camping zouden kunnen halen dan was er nog wel een ander adres hier in de buurt. Helaas was de patat op de camping niet glutenvrij, ze bakken af en toe snacks in de frituur van de patat. Heel jammer, anders had je hier patat kunnen eten. Dus op weg naar het andere adres en daar was wel glutenvrije patat en glutenvrije snacks. Je hebt er heerlijk van zitten te smikkelen en genoot zichtbaar en dat maakt mij weer blij. Je wilt er nog wel een keer gaan eten dus het is je goed bevallen.

Comments are closed here.