27 Jul, 2013

Campingleven

Het is en blijft erg warm, maar je hebt veel energie. Je daagt de ene na de andere uit om met je te spelen en het lukt je ook nog. Er zijn nu ook veel mensen gekomen die hier vorig jaar ook stonden en dat is ook erg leuk, gezellig kletsen, spelletjes spelen. We doen regelmatig boodschappen en dit keer heb ik voor jou een nieuwe broodtrommel en beker meegenomen, er staan koeien op. Ik had het vorig jaar al gezien en het was bij ons in de buurt niet te krijgen dus je hebt het alsnog gekregen. Er is hier in de buurt een winkel met allemaal mepal artikelen en als je die leuk vind kun je je hart ophalen.

Morgen is er een knutseldag en is het thema muziek, dat is wel iets voor jou om naartoe te gaan. we zullen zien hoe de dag verloopt. Jij geniet in ieder geval met volle teugen en wilt nog lang niet naar huis, je wilt op de camping blijven.

Wat nu goed uitkomt is dat ik nieuwe apps op de ipad heb gezet. Je speelt er regelmatig mee en je vind de nieuwe Lola Panda apps erg leuk. Er zitten er een paar bij die ook met jouw vaardigheden overeenkomen en als je het niet goed doet wordt je gecorrigeerd op een mooie wijze. Veel kinderen werken hier met een ipad en je bent geen uitzondering. Zeker de kinderen met een mindere motoriek hebben veel baat bij de ipad.

Comments are closed here.