23 Jun, 2011

Groot overleg

Dit keer was het een spannend overleg omdat we zouden horen of je over zou gaan naar groep 2 of dat je groep 1 nog een keer moet over doen. Gelukkig goed nieuws, je mag naar groep 2 toe! Wel zullen we moeten bekijken hoe we jouw eigenwijze gedrag kunnen aanpakken, niet dat we daar niet mee bezig waren, maar het mag zeker niet meer worden. Van iedereen hoor ik dat het wel Down eigen is om zo eigenwijs te zijn, maar ik ben er zeker van dat jij de kroon spant, af en toe kan ik je echt wel achter het behang plakken. Toch ben ik nog altijd blij dat je mijn dochter bent want ik zie ook een heel andere kant van jou, lief, zorgzaam en je bent zo puur. De manier waarop jij de wereld in kijkt is bewonderenswaardig en daar kan ik soms nog wat van leren.

Comments are closed here.