13 Aug, 2010

Laatste vakantiedag

Gisteravond hebben we gegeten in de kantine, de eigenaar van de camping kan goed koken en had een Italiaanse avondmaaltijd voorbereid, soep, pizza’€™s en een lekker toetje. De soep liet je voor wat het was, de pizza liet je je goed smaken. Ook het toetje ging er wel in. Morgen vertrekken we weer naar huis, twee weken kamperen zit er weer op. Wat heb je genoten van het leven in een tent en vooral de laatste dagen veel geschommeld op de vogelnestschommel en gesprongen op de grote trampoline. Ook trampoline kunt je nu als woord goed zeggen. Het waren ook twee weken waarin je enorm aan mij hing. Ik moest/mocht je helpen en veel knuffels en kusjes waren er voor mij. Als ik maar even weg was geweest kwam je mij tegemoet lopen, mama ik heb je gemist en een knuffel. Toch heb je ook je grenzen verkend, weglopen van tafel om te gaan spelen, kijken wat je allemaal zelf kon doen. Spelen met kinderen en bij mensen om het Jeu de Boulesspel vragen. Dikke pret als het mocht. Soms was je dwars en wilde je niet meelopen, even kijken hoorde ik dan. Ja, ja, tijdrekken, daar ben je wel goed in. Als je moe werd vroeg je om de wagen (buggy) die nam ik ‘€˜s avonds mee als ik jou ging wassen. Was trouwens elke keer dikke pret. Je sliep erg goed op de camping, je moet ook wel moe zijn geweest van al dat spelen en van alle indrukken. In een plaats waar wij meestal de boodschappen deden was een braderie. Je hebt gezellig in een winkelwagentje gezeten je keek lekker rond. Geloof wel dat je het leuk vond om bij de verschillende kramen even te kijken.

Comments are closed here.