27 Sep, 2008

Matchen

Een maandje geleden heb ik geprobeerd om je zover te krijgen dat je plaatjes ging matchen. Dat liep uit op niets. Je begreep niet helemaal de bedoeling en maakte je eigen spelletje. Als Kruimel zijn ze nu met je bezig geweest om je te laten matchen. 3 verschillende borstels die voor je lagen en een gelijke borstel werd omhoog gehouden en aan jou de keus om de gelijke te pakken van tafel. Dat deed je goed. Natuurlijk probeerden we dat thuis uit met de memorie plaatjes van Dick Bruna. Je deed het inderdaad. Heel even had je hulp nodig, maar je begreep heel goed wat de bedoeling was. Je kreeg het zelfs voor elkaar om uit 6 verschillende plaatjes hetzelfde plaatje te zoeken dat ik in mijn hand hield. Ik ben trots op je. Voor anderen zal het misschien iets zijn wat hun kind al lang kan, maar jij leert op de eigen manier in jouw eigen tempo. Geeft niets, ik ben blij met deze stappen. Je komt er wel.

Comments are closed here.