01 Dec, 2005

Oost west thuis best

Ongeveer een week geleden hebben we Dr. Kors gebeld. Jouw gewicht was niet goed, je kwam niet genoeg aan, je viel zelfs af. In overleg is besloten om je één volledige fles Friso te geven en de overige flessen met moedermelk (in de afgelopen weken kreeg je in twee flessen een schep Friso). Het heeft geholpen, je drinkt nu meer dan ooit en soms heb je zelfs in 10 tot 15 minuten je fles leeg. Dit is enorm snel, meestal doe je er een half uur over. Ik heb nog niet eerder geschreven over je lachjes, maar ik krijg ze al ongeveer 3 weken te zien. Zo mooi, ik kan er helemaal van smelten. Je favoriete speeltje is een spuugdoekje. Je kunt je er goed mee vermaken en ik laat je lekker je gang laten gaan. Je hebt zo wie zo graag iets in je handjes. Vaak heb je een dekentje, doekje of je mouw vast en gisteren zag ik dat je heel even lag te duimen. Eerst probeerde je jouw vingers, daarna was je duimpje aan de beurt. Gisteren was ook de dag dat ik weer in het ziekenhuis lag. Dit keer ging het beter dan de vorig keer. Aan het begin van de avond mocht ik alsnog naar huis al gingen ze er in het ziekenhuis vanuit dat ik een nachtje zou blijven. Alles was goed en ik was liever thuis. Als papa met jou in de maxi-cosi de afdeling op komt, hoor ik je al aankomen. Je huilt en ik weet direct dat jij het bent. Ik herken je uit duizenden. ‘€™s Avonds lekker slapen in mijn eigen bed, maar ‘s morgens ben ik te moe om er vroeg uit te zijn. Papa zorgt dan ook voor je fles en een schone luier.

Comments are closed here.