05 Dec, 2015

Sinterklaas

De sinterklaastijd vind je leuk. Kijken naar het Sinterklaasjournaal, kijken in de speelgoed boeken naar wat je allemaal wel wilt hebben. Samen hebben we een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas en in de schoen gedaan. Sinterklaas moest wel weten dat je heel erg graag de uitkijk van de Paw Patrol wilde hebben en het liefst met alle pups erbij.

Je hebt al Sinterklaas gevierd met de SDS Kern Twente, op school Sinterklaas gevierd en dat was een beetje anders dan anders. Dit jaar moesten er cadeautjes gekocht worden voor een klasgenootje, je vond het wel vreemd. Je had het verlanglijstje gekregen en geld van school en het cadeautje moest worden verpakt in een surprise.

Thuis hebben we het gevierd zoals we dat andere jaren ook deden en dit jaar had Zwarte Piet zelfs 3 zakken op de overloop gezet. Iedereen heeft van Sinterklaas cadeautjes gekregen en je had de grootste lol om ze uit te delen. Jij had het cadeau dat je hebt gewenst….de uitkijk en 2 pups erbij. De overige pups zullen er vast nog wel komen. Voorlopig mag je van het Sinterklaasfeest nog vieren zoals alle jonge kinderen dat doen. Hoe het werkelijk zit ga ik je nog niet vertellen en ik hoop dat iedereen in onze omgeving dat wil respecteren. Verschillende kinderen uit jouw klas weten niet hoe het zit, je bent geen uitzondering.

Comments are closed here.